ДГ Слънчице
Детска градина в град Велинград

Взираме се с умиление назад, поглеждаме към бъдещето, но живеем ДНЕС и СЕГА, за да сме ТУК, за да ни ИМА такива, каквито сме!
50 години - откликващи на предизвикателствата на днешния и утрешния ден, посветили живота си на най - безценното! Нашите ДЕЦА!❤️
В историята на слънчевата ни детска градина днешния ден - 18 май 2023 г. ще остане паметен, защото тържествено бе отворено послание от миналите поколения, завещано ни преди 25 години и положено ново за бъдещите! ????
Официални гости на вълнуващото събитие бяха д-р Костадин Коев - кмет на Община Велинград, Светла Томова - зам.кмет на Община Велинград, Марияна Зинкова - началник Отдел "Хуманитарни и социални дейности", Бояна Сестримска - Връзки с обществеността към Община Велинград, Директори на детски градини и училища.
Поколения учители и служители, отдали през годините душа и сърце на децата и любимата детска градина също уважиха днешния ни празник, предизвикал сълзи на умиление и радост от милата среща в очите на всички присъстващи!
Всички гости бяха посрещнати с питка с шарена сол и мед.
От Директора на ДГ г-жа Боряна Петричева бяха връчени грамота и плакет на номинирания за "Учител на годината" наш колега Величка Илиева - главен учител в детското заведение.
Отслужен бе водосвет от протойерей Станимир Минков с пожелание за здраве, мир и благоденствие!
Да пребъде ДОБРОТО! С музикално изпълнение от децата на група"Цар Лъв" бяха поздравени всички присъстващи на вълнуващото събитие.
Пъстри балони с послания за ДОБРОТО и с пожелания за сбъднатост и благополучие полетяха в простора.????????????????????????
????‍❤️‍????50 ГОДИНИ ЗА ДЕЦАТА!????‍❤️‍????
БЛАГОДАРИМ!
НА ВСИЧКИ, ОТЪПКАЛИ ТРУДНИЯ ПЪТ НА ОБУЧЕНИЕТО И ВЪЗПИТАНИЕТО НА ПОДРАСТВАЩИТЕ ПРЕДИ НАС!
НА ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ, КОЛЕГИ,
НА ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА ЗА НЕУМОРНИТЕ УСИЛИЯ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ТРУД И АМБИЦИИ В ИМЕТО НА ДЕЦАТА!
НА ВАС, УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
ЗА ДОВЕРИЕТО, ЗА СЪВМЕСТНОТО, ОТГОВОРНО СЪТРУДНИЧЕСТВО И ПАРТНЬОРСТВО ЗА ДОБРОТО НА ПОДРАСТВАЩИТЕ!
НА ОБЩИНА ВЕЛИНГРАД ЗА ГРИЖАТА, ОТГОВОРНОТО ОТНОШЕНИЕ И ПОДКРЕПАТА!
НА ВСИЧКИ ПАРТНЬОРИ, СЪМИШЛЕНИЦИ И ПРИЯТЕЛИ НА ДГ "СЛЪНЧИЦЕ" , С КОИТО ЗАЕДНО УСПЯВАМЕ!
Желаем здраве и благоденствие, творчество и вдъхновение за новости и предизвикателства, лично и професионално удовлетворение, човешко щастие и доброта във всеки от нас!
За да ни има!
За да пребъде ДГ "Слънчице"!
ЧЕСТИТ 50 ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ , ЛЮБИМА ДЕТСКА ГРАДИНА!