ДГ Слънчице
Детска градина в град Велинград

Днес, на най - светлия празник - Деня на народните будители в двора на слънчевата ни градина официално бе открита детска еко- площадка по спечелен и реализиран проект на ПУДООС, във връзка с изпълнение на Национална кампания "Чиста околна среда - 2023г.".????????????
Не случайно избрахме този празничен ден за представянето на постигнатото, защото със всеки осъществен проект ние празнуваме смелите крачки напред към будността и просветлението.
На събитието присъстваха скъпи гости, представители на родителската общност, колеги и малките ни възпитаници.
Приветствено слово към всички поднесе Директора на детското заведение г - жа Боряна Петричева, която изказа своята гордост от сбъдването на още една мечта за благото на децата и пожела на всички още по - светли надежди за бъдещи успехи.
Д - р Костадин Коев, скъп и уважаван приятел на слънчевите ни мъничета, сърдечно отправи поздравления за визията, която има детската градина и пожелания за сбъдване и реализиране на още по - дръзки и смели мечти.
????С много цветно настроение и усмивки децата огласиха простора с изпълнението на песни и стихотворения в чест на днешния вълнуващ и незабравим празник!
Нека всички почитаме стремежа към утвърждаване на българското и самочувствието на нацията ни! ????????
Светете, будете и вдъхновявайте!