ДГ Слънчице
Детска градина в град Велинград

Прекрасен празничен концерт за Великден на децата от ДГ „Слънчице”.
Незабравимо Великденско представление сътвориха малчуганите от велинградската ДГ "Слънчице" с Директор Боряна Петричева. Децата от групите „Цар Лъв”, ”Пинокио” и „Котаракът в чизми” направиха истински празник на сцената на пл. „Н.Гяуров” . Веселите сценки, стихове и песни, свързани с Великден и пролетта, представени от децата на 4, 5 и 6 години, усмихнаха всички хора в публиката. Фолклорът също имаше място в богатата програма, чиито водещи бяха Весела Цинцева и 5-годишния Андрей Шошов от група „Пинокио”, който впечатли всички с новото си амплоа.
Децата се снимаха за спомен с големия Великденския заек и Червеното яйце, които бяха "доведени" от аниматорите на „Джи Тийм Анимейшън”.
Сръчните малки майстори от „Ръкотворница” пък показваха как се пишат великденски яйца с писалка и восък.
Празникът бе уважен от кмета на община Велинград д-р Костадин Коев, който поздрави децата и всички присъстващи за предстоящите празници.
Събитието бе осъществено, със съдействието на СХР - "Велинград и Западни Родопи" и община Велинград и благодарение на търпеливия творчески екип на детската градина и на родителите.