ДГ Слънчице
Детска градина в град Велинград

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ 2014

Обръщаме се към нашите родители, приятели, бизнесмени и цялата общественост!

Започнахме тази кампания със смесени чувства. Ще попитате защо?
Защото всеки един българин, колкото и да е състрадателен и добър по душа вече се наслуша на призиви за благотворителност. Хората се умориха да слушат от големия екран за набиране на средства. Но по цял свят това е начина да съобщиш на хората от какво се нуждае даден човек или институция.

Нашата детска градина беше реновирана  по проект „Подобряване на енергийната ефективност на учебните заведения в община Велинград“. Сградата придоби нова визия не само отвън, но и отвътре.

Обръщаме се от името на малките слънчица в нашата градина. Днес за нас е един малък празник, защото, ако успеем да убедим Вас да бъдете щедри към децата, празникът ще се превърне в една приказка за доброто. То няма име. Човек го носи в душата си. И когато отворим сърцето си за другите виждаме как искрицата надежда в очакване на невероятното се превръща в магия, която завладява всички.

Днес молим за Вашето съдействие да се включите в благотворителната ни кампания за набиране на средства за закупуване на щори за всички групи. Така ще осигурим на нашите деца уют и защита от жарките слънчеви лъчи. Дарителството вече започна. В една от групите господин Николов направи голяма добрина и сложи щори на част от прозорците. Децата бяха много доволни и щастливи. Ние също останахме удовлетворени.

От УН също е събрана сума, но тя не е достатъчна за сбъдване на детските мечти, а защо не и нашите!

Знаем, че най-добрите подаръци са усмивките, прегръдките и обичта на хората, на които винаги можеш да разчиташ. Но когато някой ти помогне и финансово за сбъдване на мечтите радостта е още по-голяма.

Нашите деца и ние не искаме нищо даром. Целият колектив и малчуганите с много радост и любов се готвят трескаво да поздравят своите спонсори с концерт „Под дъгата”. Обещаваме много радост, веселие,емоции, усмивки и много прегръдки. Не се колебайте. Не разочаровайте малките палавници. Те вярват в приказката за доброто. Доброто безкрай!

“За да повярваш и ти в доброто – трябва да започнеш да го правиш!”

Който желае анонимност ние ще я осигурим. Разчитайте на нашата коректност!

Телефон за връзка:0359 /52510

Може да се свържете с Директора, учителките в групите и касиера.